Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€7,50 per bestelling

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk de bestelling af te halen in de winkel. Kies in de winkelwagen voor de optie afhalen, deze keuze zal de verzendkosten van de bestelling afhalen. Een bestelling afhalen is enkel mogelijk tijdens de openingstijden van donderdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Na het plaatsen van de bestelling ontvang u van ons bericht als uw bestelling klaar ligt in de winkel.

Wilt u iets snel af kunnen halen? Bel dan tijdens de openingtijden of dit mogelijk is.